Hodnocení obchodu

5,0 49 hodnocení
Přidat hodnocení
5
47x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
OU Avatar autora Olga Uková | 28.1.2023
Vysoká spokojenost! Rýma odešla po 3 dnech používání!
VH Avatar autora Vladislav Hlubucek | 26.1.2023
ZS Avatar autora Zdenka Svobodová | 18.1.2023
Dobrý den, ano, jsem spokojená, ale ocenila bych, kdyby byly pyramidky jednotlivé balené a s nějakým návodem. Byly to dárky.
Avatar autora Dora Čepeláková | 9.1.2023
Naprostá spokojenost, profesionální jednání pana Bažackého vč. vstřícné komunikace a ochotného zodpovězení dotazů. Doporučuji.
JZ Avatar autora Josef Zikmunda | 25.12.2022
První nákup a spokojenost vysoká.
LF Avatar autora Luboš Fiala | 24.12.2022
Pan Bažacký ,rád poradí i po telefonu ,přístroj mám krátce tak testuji.
Avatar autora Bohuslava Řeháčková | 22.12.2022
Avatar autora Ing Jan Škavrada | 19.12.2022
MV Avatar autora Miloš Váňa | 7.12.2022
Zatím vše ok testuji výrobek.
JS Avatar autora Jitka Sukdolová | 5.12.2022
Profesionální přístup a poradenství. Používám zatím krátce, ale již teď mohu říct, že při mé plicní nemoci (CHOPN) se mi lépe dýchá. Všem doporučuji.
MS Avatar autora Martina Smith | 5.12.2022
Moc spokojena :) Doporucuji
ZS Avatar autora Zdeňka Sochová | 4.12.2022
LK Avatar autora Ladislav Konopka | 4.12.2022
BK Avatar autora Bohdana Kačenová | 29.11.2022
Funguje to, člověk je čilejší.
JB Avatar autora Jana Bošková | 12.11.2022
Naprostá spokojenost. Vše vysvětleno, dodáno a připojeno. Výborná komunikace a spolehlivost.
JL Avatar autora Jiřina Langrová | 7.11.2022
Pán je fajn, jak psali lidé přede mnou má moc vstřícný přístup a zavolá Vám a zeptá se na zkušenosti i po odvedené práci.
LO Avatar autora Ludovít Ovčiarik | 7.11.2022
Mohu jen potvrdit všechny předešlé kladné komentáře. Velmi vstřícný a profesionální přístup a snaha pomoci. Velmi doporučuji.
LH Avatar autora Lujza Hanová | 15.9.2022
MB Avatar autora Michaela Burianová | 14.9.2022
Moc milý přístup, pečlivě odvedená práce a příjemná komunikace. Rozhodne doporučuji!
Avatar autora Vít Šváb | 26.8.2022
Naprostá spokojenost. Příjemné vystupování a kvalitní komunikace se zákazníkem.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 49