Biorezonance - co to je?

Čím dál více lidí trápí chronické záněty, bolesti hlavy, astma, alergie, různé intolerance, nespavost neplodnost či dlouhodobá únava a s tím spojená psychická nepohoda. Tyto často dlouhodobé a chronické obtíže, které negativně ovlivňují naše životy, mohou mít východisko. Někdo se spokojí s pomocí klasické medicíny, která je samozřejmě nenahraditélná při akutních stavech, a nebo v chirurgii, ale při chronických obtížích často jen potlačí nepříjemné příznaky a příčinu problému nehledá. Někdo se s tímto řešením nespokojí a vydá se hledat příčinu nepříjemných projevů pomocí alternativních metod. Mezi tyto alternativní metody, které umí najít v těle problém, který způsobuje dané obtíže, patří biorezonance. Tato metoda využívá možnosti zjištění různých elektromagnetických vln vysílaných z organismu jednotlivými buňkami.

brain-gf7a731225_1920

Buňky různých tkání a orgánů vysílají specifická vlnění a navzájem spolu komunikují. Pokud tuto komunikaci něco naruší, problém je na světě. Narušitelů, kteří způsobují zátěž různých částí těla je celá řada. Že jsou viry, bakterie, plísně nebo paraziti, které se nám dostanou do těla, všeobecně známí jako původce nemocí, o tom není pochyb. To že můžou být původci disharmonie v našem těle faktory jako stres, zátěž geopatogenních zón, a nebo elektrosmogu, není všeobecně vnímáno jako pravděpodobné a dáváme si leckdy „racionální“ vysvětlení našich potíží, jejichž odstranění ale nevede ke kýženému zlepšení. Pravdou velmi často je, že právě geopatogenní zóny jsou zdrojem všech komplikací. Elektrosmog pak zesiluje tyto negativní účinky a citlivější jedinci mohou velmi negativně vnímat třeba i jen tento elektrosmog jako velmi nepříjemný.

brain-g2fe9e7a0f_1920Biorezonance, která využívá nejmodernějších vědeckých poznatků tedy najde místo, kde to v těle "nehraje správně". Odhalí, které orgány nebo části těla jsou v disharmonii. Poté může následovat terapie, při které na tato místa přístroj vysílá správná vlnění a tím stimuluje organismus k samoléčebným procesům. Je to právě biorezonance, která mnoho lidí neznalých pojmů geopatogenní zóna či elektrosmog, upozorní na to, že jsou vystaveni negativním vlivům těchto záření a je jim doporučeno přeměření těchto nežádoucích zón či záření. Terapie biorezonance je účinná zejména pokud není naše tělo a naše buňky vystavováno výše zmíněným zářením a to zejména v místech, kde trávíme nejvíce času jako je postel, pracovna a podobně.

Kombinace těchto metod, kdy harmonizujeme tělo a zároveň prostředí, ve kterém žijeme, je ideální způsob pro zlepšení zdraví a tím kvalitu našich životů.